Šport
9907 ogledov

"Covid-19 je grabljenje denarja, hočejo nas ubiti"

Julianna Peña Instagram
UFC zvezdnica nasprotuje uradni razlagi dogodkov v zvezi z epidemijo covida-19.

Ameriška UFC borka Julianna Peña, aktualna UFC prvakinja v bantamski kategoriji, je gostovala v podkastu The Joe Rogan Experience, kjer je izrazila nestrinjanje nad uradnimi strategijami obvladovanja epidemije koronavirusa.

Pri tem je poudarila, da so na njeno mnenje močno vplivali nedavni Roganovi sogovorci, ki so predstavili alternativne poglede na dogajanje v zvezi z globalnim odzivom na pandemijo, ki je v zadnjih dveh letih močno zaznamovala življenja vseh Zemljanov.

Rogan je v svojem podkastu, ki sodi med najbolj priljubljene avdio vsebine na spletu, gostil virologa dr. Roberta Malona, ki je obsodil politizacijo bolezni. Zatrdil je, da tiste, ki so bolezen že preboleli, cepivo v resnici prej ogroža kot ščiti in da so svetovni voditelji javnost "hipnotizirali", da ta podpira cepivo. Pri tem je potegnil vzporednice med vzponom nacizma v 30. letih prejšnjega stoletja in bolnišnice obtožil napačnega diagnosticiranja v zvezi s covidom-19 zavoljo finančne koristi.

Julianna Peña | Avtor: Instagram Instagram
Nastop dr. Malona je v znanstveni skupnost izzval vsesplošno ogorčenje, več kot 270 zdravnikov pa je na platformo Spotify, kjer je omenjeni podkast dostopen uporabnikom, naslovilo zahtevo po učinkovitejši regulaciji nesresničnih informacij.

V zgodbo se je vmešal tudi legendarni glasbenik Neil Young, ki je Spotifyju postavil ultimat, naj izberejo med njim in Roganom. Glasbeni gigant se je odzval tako, da je iz svoje ponudbe odstranil celotno diskografijo kanadskega rockerja.

Roganova prizadevanja, da bi javnost spodbudil k razpravi o smiselnosti početja vlad in zdravstvenih institucij, je podprla tudi svetovna UFC prvakinja v bantamski kategorij.

"Poslušala sem tvoja podkasta z dvema zdravnikoma, dr. Robertom Malonom in Petrom McColloughom. Moram reči, da sta mi odprla oči," je dejala Peña. "Že od samega začetka sem velika podpornica teorij zarote v zvezi covidom. To ni nič drugega kot grabljenje denarja. Hočejo nas ubiti, to je smešno," je prepričana borka.

"Počasi, ne bi rekel, da nas hočejo ubiti," je odvrnil Rogan. "Mislim, da je veliko zmede glede tega, kaj deluje in kaj ne. Realnost je takšna, da so ljudje prestrašeni in zmedeni. Veliko je takšnih, ki nočejo, da bi se o tem sploh razpravljalo. Želijo si samo ene uradne resnice in to meni predstavlja velik problem," je dodal Rogan.

Komentarjev 26
  • QSprm 18:30 29.januar 2022.

    Oho, sej ne mores verjet. Rezimsko propagandno trobilo si je dovolilo objavo prispevka s temne strani lune. Mogoce docakamo dan, ko bo kaj recenga o konvoju tovornjakov v kanadi. Al pa mnozicnih protestih po eu. Al pa obtoznici proti unmu ...prikaži več psihopatu iz berlina, ki je nase gore list.

  • miha91 16:51 29.januar 2022.

    https://www.planet-lepote.com/resnicna-zgodba-cepivo-za-covid-je-ubilo-mojo-mamo

  • d441a3eb6182bdfa832639adb0a11dd39ecfc1e0 15:51 29.januar 2022.

    Sem najprej mislil,da je Pia.

Sorodne novice