Magazin > VIP
3468 ogledov

Foto: Olimpijki za Playboy odvrgli krpice

ZOI Instagram
Vroči zimski športnici bosta stopili ves sneg.

Nemška olimpijka Lisa Buckwitz in avstrijska olimpijka Janine Flock sta pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pekingu pozirali za nemško izdajo Playboya. Športnici sta se odločili, da bosta stopili pred Playboyev objektiv z namenom, da bi drugim ženskam sporočili, naj se ne sramujejo svojega telesa.

"Želim pokazati, da je naravno telo lahko lepo. Tisto, na katerem ni bilo nič popravljenega. Nisem imela lepotne operacije in stojim za tem, kar imam. Vsaka ženska je lahko ponosna na svoje telo," je Flockova  povedala za Playboy. "Pomembno je, da poleg športa občasno mislim tudi na druge stvari, menim, da bi mi to lahko dalo celo dodatno spodbudo," je dodala 32-letna Avstrijka, ki tekmuje v skeletonu. To bo njen tretji nastop na olimpijskih igrah v karieri.

Z njo se strinja tudi Nemka, ki tekmuje v bobu. "Vsaka ženska je lahko gola in nihče se ne bi smel sramovati svojega telesa. Jaz imam na primer nekaj več mišic, pa kaj? Želela sem pokazati, da je tudi to ženstevno. Ni se mi treba skrivati, samo zato, ker sem športnica. Nobeni ženski se ni treba skrivati," je povedala 27-letna Buckwitzova.

Nemški Playboy se bo športnicama marca poklonil v dveh izdajah, vsaki bo posvečena ena. 

Komentarjev 1
  • Arminda_Hampton 12:57 12.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice