Magazin > VIP
21050 ogledov

Sanjski moški: Ta tekmovalka za Playboy odvrgla prav vse krpice

Lara Mlaker Pop TV
Opa, še preden jo bo morda slekel sanjski moški, jo je razgalil legendarni fotograf Aleš Bravničar ...

Ena izmed tekmovalk, ki se bo v Popovem šovu Sanjski moški potegovala za srce 30-letnega Gregorja Čeglaja, je tudi 22-letna lepotica Lara Mlaker. Pridna študentka je v prostem času tudi model, lansko leto jo je povsem golo za Playboy fotografiral celo legendarni fotograf Aleš Bravničar. Fotografije so v jesenski izdaji revije objavili brez retuširanja. Še bolj posebne pa so zato, ker je bila Lara ena izmed naših zadnjih playboyevih deklet, saj je slovenska različica lansko leto žal prenehala izhajati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mlaker🦋Lara (@mlakerlara)

Sicer je Lara na Instagramu namignila, da jo bolj kot sanjski moški, zanima televizijska izkušnja. "V šov sem se podala z namenom, da spoznam punce, zgradim samozavest in prvič nastopim pred kamero še drugače, ne samo s poziranjem. Zame je bil to velik izziv, nekaj čisto novega in norega. Izkušnja je bila zelo zanimiva in lepa. Imela pa sem ogromno treme. Na tem intervjuju, ki je prišel danes na 24ur, sem se prvič srečala z govorjenjem pred kamero. Lahko rečem, da sem bila tako nervozna, da je teklo iz mene. Včasih sem preveč stroga do sebe, kot verjetno tudi večina ljudi. Vem, da bi se lahko predstavila bolje. Ampak korak za korakom, ni vse iz danes na jutri. Gradimo se iz izkušnje v izkušnjo, zato želim vsem en pogumen vstop v pomladno popotovanje. Naj vam bo to dodatna motivacija," je razkrila svetlolasa lepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mlaker🦋Lara (@mlakerlara)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice