3421 ogledov

Odpustili voditelja Sanjskega moškega

zenska_seks_seksi_vrtnica_valentinovo_2801_istock Žurnal24 main
Zaradi tega, ker je stopil v bran nečemu, kar številni Slovenci počnejo vsako leto …

Gledalci ameriške različice šova Sanjski moški so te dni na nogah. Prah je dvignila ena izmed tekmovalk, Rachael Kirkconnell, ki se je v preteklosti našemila v oblačila ameriških domorodcev, kot je bilo razvidno iz njenih objav na socialnih omrežjih. Lepotica je Američane s svojo izbiro še toliko bolj razburila, ker je tokratni sanjski moški prvič temnopolt, njene odločitve pa številni označujejo prav za neprimerne in celo rasistične. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rachael kirkconnell (@rachaelkirkconnell)

Rachael se je za to že javno opravičila: "Na tisti točki nisem prepoznala, kako žaljiva in rasistična so bila moja dejanja, čeprav jih to ne opravičuje." Prah pa je še dodatno dvignil voditelj oddaje Chris Harrison, ki je v enem izmed intervjujev zagovarjal lepotico in prosil, naj bodo ljudje do nje malce bolj milostni, preden jo obsojajo zaradi njenih objav, na katerih na zabavah v kostumih nosi oblačila ameriških domorodcev. Chrisa so zaradi tega, trenutno začasno, umaknili iz šova, čeprav se je za svojo izjavo že opravičil, češ da se je le narobe izrazil in da ni želel zveneti žaljivo ali rasistično. 

Medtem ko Američane tovrstna dejanja zelo razburjajo in jih jemljejo za žaljiva in rasistična, pa pri nas, ki smo geografsko in s tem čustveno precej oddaljeni od Amerike in njene krvave zgodovine, eden najbolj priljubljenih pustnih kostumov ostaja prav kostum Indijanca in Indijanke. 

Komentarjev 1
  • Mkovac22 12:18 17.februar 2021.

    Zdaj ste že v Ameriko naselili domobrance?!?

Sorodne novice