Magazin > Film & Glasba & TV
19739 ogledov

Wow! Bo on Poptevejev sanjski moški?

franko bajc Saša Despot
Znani Slovenec objavil zanimiv posnetek!

Na Instagramu resničnostnega junaka Franka Bajca, ki je sodeloval v plesnem šovu Zvezde plešejo in zmagal v šovu Kmetija, smo zasledili objavo, ki namiguje, da bo prav on sanjski moški v prihajajoči oddaji.
 
Franko Bajc je že 25. oktobra, le nekaj dni po tem, ko je POP TV napovedal novo oddajo Sanjski moški, na svojem Instagram profilu objavil romantično fotografijo, na kateri v naročju drži dekle. Pripis k fotografiji pa je zelo zgovoren, saj je dodal ikono vrtnice, ki je simbol oddaje Sanjski moški, v kateri kandidat ljubezni željnim ženskam podeljuje vrtnice.
 
Namigovanja smo preverili pri Franku, ki je ostal skrivnosten: "S POP TV sem vedno odlično sodeloval, če pripravljamo kaj novega, pa naj za zdaj ostane skrivnost."
 
Očitno bomo morali potrditev še malo počakati, saj so tudi iz POP TV sporočili, da identiteta zaenkrat ostaja skrivnost, saj si želijo, da ga prve spoznajo tekmovalke, ki se prijavljajo v oddajo. "Smo sredi zbiranja prijav za dekleta, ki se bodo potegovala za njegove vrtnice, tako da njegovega imena za zdaj še ne bomo razkrili." So pa na POP TV še dodali, da imajo veliko prijav, saj se dekleta zavedajo, da bodo v času snemanja doživela ogromno lepih trenutkov, potovala po neokrnjenih kotičkih Slovenije, doživela romantične večerje, kot jih še niso. "Že samo snemanje bo sanjsko, tako da naj se tudi dekleta, ki oklevajo, prijavijo. Čaka jih veliko lepih dogodivščin."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Komentarjev 1
  • Ender3 12:32 15.november 2020.

    POP tv imajo Vrabca, sanjskega, nedotakljivega kriminalca , ki jih drži pokonci.