Šport
39141 ogledov

Šampionka za Playboy odvrgla vse, družina se ji zato odpovedala

Elena Krawzow Profimedia
Izjemna nemška šampionka je izzvala velik incident znotraj svoje družine, katere muslimanski del se ji je celo odpovedal.

Večkratna svetovna, evropska in paraolimpijska prvakinja v plavanju, Nemka Elena Krawzow, je priznala, kakšne težave si je ustvarila s tem, ko se je fotografirala gola za slovito revijo Playboy.

Slepa plavalna zvezdnica je namreč s poreklom iz Kazahstana in del njene družine je muslimanske veroizpovedi ter zelo konzervativen, kar se tiče določenih stvari.

Nemška šampionka, ki je postala prva paraolimpijka na naslovni strani te legendarne revije, se je za omenjeni korak odločila predvsem zato, ker je želela na takšen način promovirati paraolimpijce, a je s svojo odločitvijo na koncu povzročila, da je muslimanski del družine z njo prekinil vse stike.

"Moje poreklo je iz Kazahstana, ki je muslimanska ter zelo konzervativna dežela. Vse odkar sem se fotografirala za Playboy, se del moje družine, kateri je zelo globoko religiozen, ne pogovarja več z mano," se je za Abend Zeitung izpovedal nemška lepotica, ki pa svoje odločitve vendarle ne obžaluje.

"Sporočilo, ki se skriva izza teh fotografij, mi je dosti pomembnejše od tega, kar si del moje družine misli o tem. Verjamem, da sem s tem mnogim ljudem dala hrabrost in moč."

Komentarjev 3
  • Boris 10:45 28.oktober 2021.

    Saj je dokaj enostavno: Ko si odrasel, ko imaš svoje življenje, je družino za imeti blizu le če je v pomoč in podporo. Če ni, je bolje na svojem, na novo, brez.

  • Naklonsky 18:50 15.oktober 2021.

    Pametna punca.

  • krucefiks 08:49 15.oktober 2021.

    ma vsaj mir pred butli