Šport
1793 ogledov

Olimpijska prvakinja iz Tokia hospitalizirana

Madison Wilson Epa
"Covid-19 je resna stvar."

Avstralska plavalka Madison Wilson, ki je na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu osvojila zlato kolajno v štafeti 4x100 prosto, je v Italiji zaradi covida-19 končala v bolnišnici na opazovanju. Kot je sporočila 27-letna plavalka preko Instagrama, je polno cepljena in je upoštevala vse mere za preprečevanje okužbe, a jo je vseeno premagal virus.

Pod fotografijo iz bolniške sobe je Wilsonova, ki je v Neaplju želela tekmovati na mednarodni plavalni ligi (ISL), zapisala, da ima izjemno smolo.

"Počutim se, da imam res smolo, vendar verjamem, da je to še en klic k prebujenju. Covid-19 je resna stvar in ko pride do okužbe, lahko zelo močno zadene. Bila bi neumna, če ne bi priznala, da me je bilo strah," je zapisala Wilsonova, dvakratna olimpijska prvakinja s štafeto (2016, 2020) ter bronasta na 4x200 v Tokiu.

Avstralsko plavalko so po potrjeni okužbi odpeljali v bolnišnico na nadaljnje opazovanje.

Wilsonova meni, da je okužbo kljub cepljenju in upoštevanju ukrepov bržkone staknila zato, ker je po dolgih pripravah na Tokio in olimpijskih bojih tako fizično kot psihično povsem izčrpana, kar jo je po njenem naredilo bolj dovzetno za okužbo.

"Vzela si bom nekaj časa za počitek in prepričana sem, da bom kmalu spet 'fit'," je še zapisala.

 
Komentarjev 3
  • Doreen_Bruck 12:30 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Syn 10:10 21.september 2021.

    Še en dokaz, da je to takozvano cepivo pesek v oči. Samo od tvojega organizma je odvisno kako boš prebolel ta virus. Nobeno cepivo ti tega ne nadomesti.