Veliko presenečenje in knockout leta

Foto: Epa Oscar Valdez
Svetovni prvak je obležal na tleh.
Oglej si celoten članek

Mehiški boksar Oscar Valdez je novi svetovni prvak v peresni kategoriji (do 59 kilogramov) po verziji WBC. Leto dni mlajšega rojaka Miguela Berchelta, ki je branil lovoriko, je v Las Vegasu premagal z knockoutom v deseti rundi. Berchelt, ta doslej v svoj profesionalni karieri še ni doživel poraza, se je na tleh sicer znašel že tudi v četrti in deveti rundi.

"Strokovnjaki so napovedovali, da me bo knockoutiral, zdaj ima sporočilo za vse. Nihče ti ne more govoriti, kaj lahko in kaj ne zmoreš narediti, vedno obstaja priložnost za trdo delo in za to, da jim dokažeš, da se motijo," je dejal Valdez, ki je bil na stavnicah velik outsider za zmago. In to kljub temu, da tudi on v karieri še ni bil poražen.

Prvaka je dokončno spravil na tla v deseti rundi z močnimlevim krošejem. Sodnik je takoj prenehal odštevati, prekinil borbo in za  Berchelta zahteval zdravniško pomoč.

"Ta knockout je bil nekaj najboljšega, kar sem kdajkoli videl," je dvoboj pokomentiral legendarni NBA košarkar Magic Johnson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.