Veljal za Dinamov odpadek, v Sloveniji si rešil kariero, zdaj reprezentant

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Robert Prosinečki je v reprezentanco Bosne in Hercegovine vpoklical kar tri zvezdnike iz najmočnejše slovenske lige.
Oglej si celoten članek

Po porazu z Grčijo z 2:1 je Bosna in Hercegovina izgubil skoraj vse možnosti za uvrstitev na Euro 2020. Za neposredno uvrstitev bi izbranci Roberta Prosinečkega morali na domačem igrišču premagati Italijo ter Lihtenštajn v gosteh, obenem pa bi se jim morali poklopiti še nekateri drugi izidi.

Toda reprezentanca polna nogometnih zvezdnikov, kot so Edin Džeko (Roma), Miralem Pjanić (Juventus) in Sead Kolašinac (Arsenal), se ne predaja ter se podaja v lov na šest točk v poslednjih dveh tekham kvalifikacij.

V "misiji nemogoče" pa bodo sodelovali kar trije zvezdniki iz najmočnejše slovenske nogometne lige.

Slo, ali BiH? Dokončno znana Hotićeva reprezentančna usoda

Iz vrst aktualnega državnega prvaka sta se v reprezentanco prebila vratar Kenan Pirić, ki je do sedaj za reprezentanco zbral en nastop na prijateljski tekmi z Mehiko leta 2018, in najnovejša pridobitev bosanske reprezentance, Dino Hotić, ki še čaka na reprezentančni debi.

Po januarju 2018, ko je na prijateljski tekmi proti Mehiki in ZDA zbral svoja edina reprezentančna nastopa, pa se je v reprezentanco vrnil pozabljeni Luka Menalo, ki je bil po svojem prestopu k zagrebškem Dinamu na stranskem tiru, a je z odličnimi letošnjimi nastopi pri Olimpiji ponovno prepričal Prosinečkega, da si zasluži vpoklic.

Sledilo opravičilo Član Olimpije šokiral slovenske ljubitelje nogometa

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.