Velodrom v Riu spet zagorel

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Eno od prizorišč lanskih olimpijskih iger so že drugič v nekaj mesecih zajeli plameni.
Oglej si celoten članek

Olimpijski velodrom v Riu de Janeiru je bil znova v ognju. Prvič se je to zgodilo že pred štirimi meseci in ga huje poškodoval. To je dodatni udarec za mesto, saj je izgradnja za lanske OI stala 44 milijonov dolarjev, med drugim so les za stezo uvozili iz Sibirije.

Odpovedati so morali že turnir v judu, ki naj bi ga pripravili v okviru velodroma. Predsednik brazilske judo zveze Jucinei Costa je pojasnil, da je gasilcem hitro uspelo omejiti požar, vendar je gost dim nato zelo otežil gašenje. Vzrok za požar naj bi bile kitajski lampijoni, ki so kljub prepovedi še vedno zelo priljubljeni.

Žalostna usoda Olimpijski velodrom v plamenih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.