"Velški Maradona" postal hit YouTuba

Kar se je začelo kot naključni video debelega Valižana, ki neverjetno spretno žonglira v pristanišču mesta Milford Haven, je nekaj dni kasneje postalo internetna senzacija, saj si je video "velškega Maradone" pogledalo že prek milijon uporabnikov YouTuba. Nov videoposnetek je objavila kar Velška tiskovna agencija (WNS).
Oglej si celoten članek

Prvi video "velškega Maradone", izkazalo se je, da mu je ime Andrew Cassidy, si je v nekaj dneh nabral že več kot milijon ogledov na YouTubu, zdaj pa ga je na njegovi priljubljeni lokaciji v mestu Milford Haven posnela še Velška tiskovna agencija (WNS).

Cassidyja so našli tam, kjer očitno preživi večino svojega prostega (?) časa – sredi pristanišča, kjer s pomočjo stene izvaja trike, na katere bi bil verjetno ponosen tudi Gareth Bale. Valižani bodo v torek dobrih 70 kilometrov vzhodneje na kvalifikacijski tekmi v Swanseaju gostili Hrvaško in ni vrag, da bo Cassidy takrat ravno izvajal katerega izmed svojih mnogih trikov.

Video "velškega Maradone", s katerim je prodrl na veliko sceno:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.