Šport > Nogomet
14 ogledov

"Velški Maradona" postal hit YouTuba

Cassidy velški Maradona Wales Milford Haven Docks pristanišče žongler nogomet no Youtube
Kar se je začelo kot naključni video debelega Valižana, ki neverjetno spretno žonglira v pristanišču mesta Milford Haven, je nekaj dni kasneje postalo internetna senzacija, saj si je video "velškega Maradone" pogledalo že prek milijon uporabnikov YouTuba. Nov videoposnetek je objavila kar Velška tiskovna agencija (WNS).

Prvi video "velškega Maradone", izkazalo se je, da mu je ime Andrew Cassidy, si je v nekaj dneh nabral že več kot milijon ogledov na YouTubu, zdaj pa ga je na njegovi priljubljeni lokaciji v mestu Milford Haven posnela še Velška tiskovna agencija (WNS).

Cassidyja so našli tam, kjer očitno preživi večino svojega prostega (?) časa – sredi pristanišča, kjer s pomočjo stene izvaja trike, na katere bi bil verjetno ponosen tudi Gareth Bale. Valižani bodo v torek dobrih 70 kilometrov vzhodneje na kvalifikacijski tekmi v Swanseaju gostili Hrvaško in ni vrag, da bo Cassidy takrat ravno izvajal katerega izmed svojih mnogih trikov.

Video "velškega Maradone", s katerim je prodrl na veliko sceno:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.