Verbič z obžalovanjem nagovoril navijače

Foto: Profimedia
Slovenski reprezentant je ostal brez atraktivne tekme.
Oglej si celoten članek

Dinano Kijev bo v četrtek zvečer na svojem stadionu Olimpiyskiy na povratni tekmi osmine finala Lige Evropa gostil Chelsea in lovil zaostanek 3:0 s prve tekme v Londonu.

Real Madrid Zidane že pripeljal prvo drago okrepitev

V britanski prestolnici ukrajinski zasedbi zaradi rumenih kartonov ni mogel pomagati slovenski reprezentant Benjamin Verbič, brez njega se bo Dinamo moral znajti tudi na povratnem obračunu. Nogometaš iz Vojnika se je namreč v preteklih dneh namreč spopadal z boleznijo, njegovo zdravstveno stanje pa je načeto do te mere, da proti Angležem ne bo zaigral.

"Z obžalovanjem moram sporočiti, da ne bom igral tekme (proti Chelseaju, op. a.). Ta teden sem bil bolan in delal sem vse, kar je bilo v moji moči, da bi se pripravil, toda na žalost ne bom mogel igrati. Tam (na stadionu, op. a.) bom v podporo ekipi in upam, da se vidimo," je na družbenih omrežjih zapisal slovenski reprezentant.

Verbič se je sicer znašel na seznamu Matjaža Keka za uvodni srečanji Slovenije v kvalifikacijah za Euro 2020, ko se bodo fantje s Triglavom na dresu merili z Izraelci in Severnimi Makedonci.

Zdaj gre zares Kek razkril adute, znana usoda Jana Oblaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.