Verbič znova trese mrežo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski nogometaš se je znova znašel med strelci.
Oglej si celoten članek

Benjamin Verbič nadaljuje z odlično formo. Je eden izmed nosilcev igre Kijevskega Dinama, obenem pa glavni junak kvalifikacijskega dvoboja za Ligo prvakov proti praški Slavii.

Verbič je odlično odigral že prvo tekmo v Pragi, kjer je svojo dobro igro kronal z zadetkom v 82. minuti za vodstvo gostov z 1:0. Toda Slavia se je (zasluženo) uspela rešiti poraza v 95. minuti, ko je Josef Husbauer izkoristil enajstmetrovko. Razmerje strelov je bila kar 23:8 za Čehe.

Dinamo je pred povratnim srečanjem veljal za favorita, svojo vlogo pa je tudi potrdil prav preko Verbiča, ki je v 11. minuti ponovno premagal češkega vratarja Kolarja. Usodo Čehov je v 72. minuti zapečatil Artem Besiedin.

Verbič si je z Dinamom tako že zagotovil nastopanje v skupinskem delu evropskih tekmovanj. V play-offu za Ligo prvakov jih sicer čaka zelo kvaliteten nasprotnik, nizozemski Ajax, ki je s skupnim rezultatom 5:2 izločil belgijski Standard Liege. V primeru poraza se bo klub na tej točki avtomatsko uvrstil v skupinski del Evropske lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.