Verstappen neiskren vpričo Vettla, zdaj povedal resnico

Foto: Epa
Max Verstappen ob prisotnosti dirkača Ferrarija ni bil popolnoma iskren.
Oglej si celoten članek

Dirkač Red Bulla Max Verstappen in nekdanji član rdečega bika Sebastian Vettel sta v ponedeljek opravila televizijski intervju za avstrijski program Servus TV.

Beseda je kmalu nanesla na prihodnost štirikratnega svetovnega prvaka, ki bo po koncu letošnje sezone zapustil Ferrari.

Ogrožal druge Škandal: dirkač Ferrarija takole kršil pravila v času koronavirusa

Verstappna so vpričo Vettla vprašali, ali bi bi želel z njim deliti garažo, on pa je odvrnil, da glede tega nima posebnih zadržkov.

"V ekipi sta lahko dva zmagovalca. Tako je bilo z Danielom Ricciardom. Nič ne bi imel proti, če bi Seb postal moj moštveni kolega. A to ni moja odločitev. Še nikoli nisem delal z njim, a to ne bi bil problem. Vsi si želimo zmagovati," je povedal 22-letnik.

Foto: Epa

Nekaj dni kasneje je v okviru medijskih aktivnosti pred VN Štajerske podal nekoliko drugačen, predvsem pa bolj iskren odgovor.

"Ko so mi zastavili to vprašanje, sem bil na televiziji in Seb je sedel ob meni. Hotel sem biti vljuden, zato sem dejal, da si to lahko predstavljam," je povedal in dodal: "Mislim, da je ekipa zadovoljna z mano in Alexom (Albonom, op. a.). Moram priznati, da je Alex odličen moštveni kolega. Zelo je prijeten, kar je dobro za vse nas. Obvlada nastavitve in zagotavlja povratne informacije. Ne vidim razloga za menjavo. Christian Horner in Marko Helmut lahko to potrdita. Konec koncev pa nisem jaz tisti, ki odloča."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.