Veter in ne bitka za kolajne

Foto: Reuters Rok Marguč si po srebrni kolajni v La Molini zdaj želi še zlato. (Foto: Reuters)
Ste se pripravljali, da boste to petkovo popoldne navijali za novo slovensko kolajno na deskarskem SP v La Molini? Nič ni bilo, saj so paralelni slalom zaradi premočnega vetra odpovedali.
Oglej si celoten članek

Prireditelji deskarskega svetovnega prvenstva v La Molini bi morali podeliti kolajne v paralelnem slalomu, vendar so zaradi premočnega vetra tekmo odpovedali. Ob tem so poudarili, da so zaradi nič kaj obetavne vremenske napovedi močno vprašljive tudi sobotne kvalifikacije v disciplini slopestyle.

Organizatorji so v petek zvečer sklenili, da bodo paralelni slalom poskušali izvesti v soboto. Kvalifikacije se bodo začele ob 8.15 (dekleta so danes že opravila z eno kvalifikacijsko vožnjo, katere rezultati bodo veljali), finale pa bo ob 11.45. Vmes bodo tudi kvalifikacijske vožnje v disciplini slopestyle.

V sredo je na paralelnem veleslalomu Rok Marguč osvojil srebrno kolajno. Pred paralelnim slalomom pa je napovedal, da zdaj želi še zlato.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.