Šport
13 ogledov

Veter in ne bitka za kolajne

Rok Marguč si po srebrni kolajni v La Molini zdaj želi še zlato. (Foto: Reuters) Reuters
Ste se pripravljali, da boste to petkovo popoldne navijali za novo slovensko kolajno na deskarskem SP v La Molini? Nič ni bilo, saj so paralelni slalom zaradi premočnega vetra odpovedali.

Prireditelji deskarskega svetovnega prvenstva v La Molini bi morali podeliti kolajne v paralelnem slalomu, vendar so zaradi premočnega vetra tekmo odpovedali. Ob tem so poudarili, da so zaradi nič kaj obetavne vremenske napovedi močno vprašljive tudi sobotne kvalifikacije v disciplini slopestyle.

Organizatorji so v petek zvečer sklenili, da bodo paralelni slalom poskušali izvesti v soboto. Kvalifikacije se bodo začele ob 8.15 (dekleta so danes že opravila z eno kvalifikacijsko vožnjo, katere rezultati bodo veljali), finale pa bo ob 11.45. Vmes bodo tudi kvalifikacijske vožnje v disciplini slopestyle.

V sredo je na paralelnem veleslalomu Rok Marguč osvojil srebrno kolajno. Pred paralelnim slalomom pa je napovedal, da zdaj želi še zlato.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.