Vettel ne misli brez boja predati naslov

Foto: Epa Sebastian Vettel
V kvalifikacijah je Sebastian Vettel tokrat ugnal Lewisa Hamiltona.
Oglej si celoten članek

Nemec Sebatian Vettel bo nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 v Ciudad de Mexicu začel s prvega mesta, saj je bil najhitrejši v kvalifikacijah. Najbližji zasledovalec Ferrarijevega voznika je bil Nizozemec Max Verstappen (Red Bull), skupno vodilni Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) pa je bil tretji.

Hamilton ima v skupni razvrstitvi pred 18. od 20 dirk zajetnih 66 točk prednosti pred Vettlom in si lahko že v nedeljo privozi naslov prvaka. Če bo Vettel zmagal, bo moral Hamilton biti med prvo peterico. Če bo Vettel drugi, pa bo Hamiltonu za četrti naslov prvaka zadostovala že uvrstitev med prvih devet. Vsaka slabša uvrstitev Vettla pa pomeni Hamiltonov naslov.

Neprijetno Pod Vettlovo zadnjico se je sprožilo

Dirka bo na sporedu ob 20. uri po slovenskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.