Vettel v Braziliji začel najhitreje

Foto: Epa
Foto: Epa
Dirkaški konec tedna na stezi Interlagos se je začel po okusu Ferrarija.
Oglej si celoten članek

Nemški dirkač Sebastian Vettel je bil najhitrejši na drugem prostem treningu pred nedeljsko dirko v Braziliji. Drugi je bil njegov moštveni kolega pri Ferrariju, Monačan Charles Leclerc, tretji pa Nizozemec Max Verstappen z Red Bullom.  Na četrtem in petem mestu sta sledila oba mercedesa, Finec Valtteri Bottas je končal pred svetovnim prvakom Britancem Lewisom Hamiltonom. Slednji na prvem treningu, ki ga je zaznamoval dež, ni zapeljal na stezo.

Odločitev Vettel dokončno razkril, ali se po naslednji sezoni poslavlja

Na prvem treningu je bil najhitrejši Tajec Alex Albon, ki je ob koncu tudi raztreščil dirkalnik, a jo je odnesel brez poškodb. Njegovega red bulla so mehaniki hitro popravili, drugi trening je končal na devetem mestu.

V soboto dirkače čaka še tretji prosti trening, zatem pa kvalifikacije.

Skriva resnico? Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.