Šport > Moto športi
13197 ogledov

Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!"

Willi Weber Michael Schumacher Epa
Bivši zastopnik Michaela Schumacherja je podal nekaj kontroverznih trditev.

Od nesreče Michaela Schumacherja v Meribelu je minilo že skoraj šest let. Nemški zvezdnik je vse od usodnega padca na smučišču umaknjen od oči javnosti, njegovo stanje pa predmet številnih ugibanj.

Willi Weber, dolgoletni Schumacherjev menedžer, je pred nekaj tedni v pogovoru za münchenski časnik TZ dejal, da bi morali biti navijači dirkaškega velemojstra bolje obveščeni o stanju njihovega ljubljenca.

V posebni dokumentarni oddaji televizije RTL, posvečeni 25. obletnici prvega Schumacherjevega naslova v F1 (1994), je šel Weber še korak dlje in pod vprašaj postavil ravnanje njegove soproge Corinne.

michael schumacher Upanje Šport Schumacher pri zavesti v pariški bolnišnici

"Vem, da so poškodbe hude, toda o njegovem zdravljenju ne vem ničesar. Rad bi vedel, kako mu gre, mu segel v roko ... Toda na žalost Corinna to zavrača. Najbrž jo je strah, da bom takoj videl, kaj se dogaja in resnico razkril javnosti," je dejal Schumacherjev dolgoletni poslovni partner.

"Trdno verjamem v Michaelovo okrevanje, on je borec. Če obstaja možnost, jo bo izkoristil. To ne more biti konec. Molim zanj in prepričan sem, da ga bomo še videli," je dodal Weber.

Willi Weber Michael Schumacher | Avtor: Epa Epa

Sedeminsedemdesetletni Wilhelm "Willi" Friedrich Weber je bil Scuhmacherjev menedžer med letoma 1988 in 2012, pod svojim okriljem je imel tudi njegovega brata Ralfa ter še enega znanega nemškega dirkača - Nica Hülkenberga.

corinna schumacher Corinna Schumacher Magazin Intervju: Nisem pozabila, komu se moram za to zahvaliti
Komentarjev 1
  • Kmodri 17:58 12.november 2019.

    Seveda jo je strah, ker potem ne bo denarja....

Sorodne novice