Šport > Moto športi
12139 ogledov

Schumacher pri zavesti v pariški bolnišnici

michael schumacher EPA
Francozi poročajo, da je Michael Schumacher pri zavesti.

Michael Schumacher je bil v ponedeljek sprejet v pariško bolnišnico Georges-Pompidou. V njo je prišel zaradi transfuzije matičnih celic, ki zmanjšujejo vnetja.

Zdravstveno stanje petdesetletnega Nemca, ki je leta 2013 pri padcu na smučanju utrpel poškodbo glave, je sicer že nekaj let predmet ugibanj, upov in razočaranj, saj njegova družina skrbi, da informacije ne odtekajo v javnost. Neimenovana medicinska sestra je zdaj z izjavo za francoski Le Parisien znova dvignila razpoloženje pri občudovalcih sedemkratnega svetovnega prvaka formule 1.

"Da, zadolžena sem za Schumacherja in lahko vam zagotovim, da je pri zavesti," so zapisali besede uslužbenke v bolnišnici pri Le Parisienu.

Pri omenjenem francoskem mediju še trdijo, da je bil Schumacher že prej dvakrat na zdravljenju v bolnišnici Georges-Pompidou, obakrat pa je bil prijavljen pod izmišljenim imenom. Njegov tokratni obisk je zbudil precej zanimanja, zato Schumacherja vseskozi varuje deset varnostnikov.

 

Komentarjev 2
  • kapibara1 15:46 12.september 2019.

    So osebki pri zavesti, ampak se ne zavedajo okolice in so odvisni od drugih.. po domače : Vegetirajo- Bral zgodbo nemškega morotista, ki je pristal v postelji, na cevkah+ aparatih, rekel je, da naj mu posteljo obrnejo proti oknu.. ?? ...prikaži več !! Za to, je rekel, da bo vsaj po brstečih+ odpadlih listih vedel, kako čas poteka - TEGA NE ŽELIM NOBENEMU..

Sorodne novice