Šport > Moto športi
2810 ogledov

Schumacher gleda televizijo

michael schumacher EPA
Nekdanji šef Ferrarija je ponovno navrgel nekaj drobtinic navijačem Michaela Schumacherja.

Jean Todt, nekdanji šef Scuderie Ferrari, pod katerim je poskočni konjiček z Michaelom Schumacherjem in nepogrešljivim Rossom Brawnom dominiral v formuli 1, je pred dnevi dvignil veliko prahu z javni izraženim obžalovanjem, da odnos z Michaelom ni več takšen kot nekoč, saj je njuna komunikacija močno omejena. 

michael schumacher grenoble navijači tifozi Dober prijatelj Šport Zaskrbljujoče razkritje o Schumacherju

V javnosti se takoj pojavila namigovanja, da Schumacher skoraj šest let po nesreči še vedno ne more govoriti, a je "mali Francoz", ki je pred desetletjem zasedel položaj predsednika Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia), ostal redkobeseden.

Todt je sinoči gostoval v oddaji radijske postaje Radio Monte-Carlo, med intervjujem pa je tema pogovora znova nanesla tudi na Schumacherja.

73-letnik, eden redkih z dostopom do sedemkratnega svetovnega prvaka, tudi tokrat ni bil prav zgovoren, je pa še enkrat potrdil, da Michael gleda televizijo. "Vedno sem zelo previden s temi izjavami, vendar lahko potrdim, da sva si v njegovem domu v Švici skupaj ogledala dirko formule 1," je dejal.

danil kvjat Nora dirka Šport "Grozljivka s pridihom črne komedije."

"Michael je moj zelo tesen prijatelj. Skupaj z družino se bori, da bi se stvari premaknile na bolje," je dodal Francoz.

Voditelj oddaje ga je nato zelo neposredno vprašal, ali se Michaelovo stanje izboljšuje oziroma oziroma ali se odziva na ljudi v njegovi nesporedni bližini.

Todtu, ki se ne želi izneveriti Schumijevi družini, tovrstno "vrtanje" ni bilo ravno pogodu, ker se je odražalo tudi na njegovem obrazu. "Bori se. Tako njemu kot družini moramo zaželeti srečo," se je izognil odgovoru.

F2004 Šport Očetov Ferrari kot ulit za malega Schumacherja

jean todt | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 2
  • marsal 11:26 31.julij 2019.

    tud moj maček jo gleda !

Sorodne novice