Magazin > VIP
8330 ogledov

Intervju: Nisem pozabila, komu se moram za to zahvaliti

corinna schumacher
Zadnjo uradno informacijo o stanju sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 je javnost prejela septembra 2014, ko so Schumacherja devet mesecev po nesreči med smučanjem prepeljali domov.

Oboževalci tako že pet let čakajo na novice o svojem idolu. Lahko govori, hodi? Tega razen Schumijeve družine in tesnih prijateljev ne ve nihče, zato sedaj mnogi upajo, da bo njegova žena Corinna v intervjuju za Mercedesovo revijo She's Magazin (izšla bo jutri, op. avt.) spregovorila tudi o moževem zdravju.

Nemški mediji poročajo, da za revijo ni spregovorila le Corinna, ampak tudi njena hčerka Gina, ki ima isti hobi kot ona – obe sta se zaljubili v western jahanje. Corinna vodi celo ranč, na katerem se izvajajo mednarodni turnirji, Gina pa je v tej disciplini že večkrat stala na najvišji stopnički.

gina maria schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia


"Nisem pozabila, komu se moram za to zahvaliti. Svojemu soprogu Michaelu,“ je povedala Corinna in razkrila, da ji je Schumi ranč podaril za 10. obletnico poroke. "Ko sem bila stara 30 let in sem sanjala o konju, me je Michael odpeljal v Dubaj, da bi si ogledala arabca,“ je povedala 50-letnica, ki pa se na tem potovanju ni zaljubila v arabca, ampak konja, ki je nosil ime Tyson in je bil primeren za western jahanje. Ta ljubezen na prvi pogled je bila za Corinno in Gino usodna … "Ponosna sem, ko vidim Gino. Srečna sem, da lahko počne, kar ljubi in da je že tako veliko dosegla.“

Gina pa se je v intervjuju spomnila na besede svojega očeta, ki je napovedal, da bo v tem športu dosegla še več, kot njena mama, saj za razliko od nje zna reči „ne“. "Gokart lahko po uporabi postaviš v garažo, za konja pa moraš skrbeti – tudi ob nedeljah,“ naj bi Schumi rekel hčerki.

Komentarjev 2
  • Avatar Garsimella
    Garsimella 23:39 08.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • NeAnonimni 09:37 08.november 2019.

    Ogromno punc jaha konje. En dva en dva en dva.. kot polka. Najbrž sede..