Vicente za gole ne potrebuje prevajalca

"Če bi zadeli v prvem delu, bi vprašanje zmagovalca najbrž rešili že prej. Tako pa smo morali pritisniti v drugem polčasu," po zmagi nogometne Olimpije s 3:0 nad Luksemburžani pravi Aris Zarifović, ki je pridno prevajal tudi dvakratnega strelca Franklina Vicenteja.
Oglej si celoten članek

"Bilo je težko, tako kot vedno, ko se nasprotnik zapre. Z igro na postavljeno obrambo smo imeli sicer težave že v lanski sezoni. Še dobro, da smo v drugem delu kmalu dosegli zadetek, po katerem je bilo precej lažje. Mislim, da smo dilemo o potniku v naslednje kolo že rešili, a vseeno moramo biti v Luksemburgu previdni. Olimpija je velik klub, imamo se za resno ekipo in to moramo pokazati tudi na gostovanju," je po izdatni zmagi proti luksemburški ekipi Jeunesse Esch v 1. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo dejal Olimpijin kapetan Dalibor Radujko.

Pogled prvega junaka Franklina Vicenteja najdete v zgornjem videu, njegov prevajalec Aris Zarifović pa je dejal: "Če bi zadeli v prvem delu, bi vprašanje zmagovalca najbrž rešili že prej. Tako pa smo morali pritisniti v drugem polčasu. Vesel sem za Franklina, ki se je vrnil po hudi poškodbi in na uradnem debiju takoj zabil dva gola."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.