Šport > Nogomet
21 ogledov

Vicente za gole ne potrebuje prevajalca

"Če bi zadeli v prvem delu, bi vprašanje zmagovalca najbrž rešili že prej. Tako pa smo morali pritisniti v drugem polčasu," po zmagi nogometne Olimpije s 3:0 nad Luksemburžani pravi Aris Zarifović, ki je pridno prevajal tudi dvakratnega strelca Franklina Vicenteja.

"Bilo je težko, tako kot vedno, ko se nasprotnik zapre. Z igro na postavljeno obrambo smo imeli sicer težave že v lanski sezoni. Še dobro, da smo v drugem delu kmalu dosegli zadetek, po katerem je bilo precej lažje. Mislim, da smo dilemo o potniku v naslednje kolo že rešili, a vseeno moramo biti v Luksemburgu previdni. Olimpija je velik klub, imamo se za resno ekipo in to moramo pokazati tudi na gostovanju," je po izdatni zmagi proti luksemburški ekipi Jeunesse Esch v 1. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo dejal Olimpijin kapetan Dalibor Radujko.

Pogled prvega junaka Franklina Vicenteja najdete v zgornjem videu, njegov prevajalec Aris Zarifović pa je dejal: "Če bi zadeli v prvem delu, bi vprašanje zmagovalca najbrž rešili že prej. Tako pa smo morali pritisniti v drugem polčasu. Vesel sem za Franklina, ki se je vrnil po hudi poškodbi in na uradnem debiju takoj zabil dva gola."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.