Vida ni edini okuženi hrvaški reprezentant

Foto: Epa Marcelo Brozović (desno).
Foto: Epa Marcelo Brozović (desno).
Poleg dveh igralcev je bil okužen še član strokovnega štaba.
Oglej si celoten članek

Hrvaška nogometna zveza (HNS) je v izjavi za javnost sporočila, da je v vrstah hrvaške nogometne reprezentance z novim koronavirusom poleg branilca Domagoja Vide okužen tudi zvezni nogometaš Marcelo Brozović.

To so potrdila petkova dodatna testiranja na covid-19 na Švedskem.

Slednje je hrvaška reprezentanca opravila, potem ko je prvi polčas sredinega prijateljskega obračuna s Turčijo (3:3) odigral branilec Vida, ki je bil takrat okužen z novim koronavirusom.

Vida ni vedel, da je okužen, saj je HNS rezultate testiranja prejela v sredo nekaj po polnoči po lokalnem času. Po ponedeljkovem rednem testiranju na virus sars-cov-2 pred prijateljskim obračunom so bili vsi reprezentanti in člani strokovnega štaba negativni. V sredo zjutraj pa so opravili še redno testiranje za sobotno tekmo lige narodov s Švedsko.

Zaradi primera Vida so v Stockholmu opravili dodatno testiranje, ki je pokazalo okužbo še pri enem članu strokovnega štaba. Oba z Brozovićem sta že izolirana od preostanka reprezentance, so še sporočili iz HNS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.