VIDEO: Gol Cavanija kot izbruh Vezuva!

Foto: Žurnal24 Edinson Cavani gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Edinson Cavani gol zadetek strel Foto: Žurnal24 Edinson Cavani gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava
Napoli je bil na tekmi Serie A tik pred porazom, a je njihov branilec izbil strel Lecceja z golove črte. Takoj v naslednjem napadu je Edinson Cavani zabil izjemen gol in v 93. minuti povzročil "norišnico"!
Oglej si celoten članek
Včeraj, danes in jutri – vedno zabije matador Cavani!
Carlo Calvino, komentator SKY Italie

Ko se tekma približuje koncu, ko potrebujete nekaj navdiha, ko potrebujete gol ... Pokličite Edinsona Cavanija! Napadalec Napolija, ki je še v lanski sezoni igral pri Palermu, je absolutni hit mesta pod Vezuvom. Po tem, ko je El Matador z golom v sodnikovem podaljšku sinjemodre obdržal v Evropski ligi, je fantastični Urugvajec konec tedna odločil "južnjaški" derbi z Leccejem.

Tekma se je prevesila že v sodnikov podaljšek, ko bi Lecce kmalu zadel, a je branilec Napolija Gianluca Grava žogo izbili tik pred golovo črto. Dobesedno v naslednjem napadu je žoga prišla do Cavanija, ki si je mojstrsko pripravil prostor za strel in še bolj mojstrsko zadel pod prečko.

"Včeraj, danes in jutri – vedno zabije matador Cavani!" v spodnjem posnetku hlipa komentator italijanske televizije SKY Carlo Alvino. Cavaniju v čast so Neapeljčani že poimenovali pico, kot kaže pa ne bo minilo dolgo, ko bo dobil še svojo prvo ulico ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.