Šport > Nogomet
15 ogledov

VIDEO: Gol Cavanija kot izbruh Vezuva!

Edinson Cavani gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava
1/3
Žurnal24 main
Napoli je bil na tekmi Serie A tik pred porazom, a je njihov branilec izbil strel Lecceja z golove črte. Takoj v naslednjem napadu je Edinson Cavani zabil izjemen gol in v 93. minuti povzročil "norišnico"!
Včeraj, danes in jutri – vedno zabije matador Cavani!
Carlo Calvino, komentator SKY Italie

Ko se tekma približuje koncu, ko potrebujete nekaj navdiha, ko potrebujete gol ... Pokličite Edinsona Cavanija! Napadalec Napolija, ki je še v lanski sezoni igral pri Palermu, je absolutni hit mesta pod Vezuvom. Po tem, ko je El Matador z golom v sodnikovem podaljšku sinjemodre obdržal v Evropski ligi, je fantastični Urugvajec konec tedna odločil "južnjaški" derbi z Leccejem.

Tekma se je prevesila že v sodnikov podaljšek, ko bi Lecce kmalu zadel, a je branilec Napolija Gianluca Grava žogo izbili tik pred golovo črto. Dobesedno v naslednjem napadu je žoga prišla do Cavanija, ki si je mojstrsko pripravil prostor za strel in še bolj mojstrsko zadel pod prečko.

"Včeraj, danes in jutri – vedno zabije matador Cavani!" v spodnjem posnetku hlipa komentator italijanske televizije SKY Carlo Alvino. Cavaniju v čast so Neapeljčani že poimenovali pico, kot kaže pa ne bo minilo dolgo, ko bo dobil še svojo prvo ulico ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.