VIDEO: O'Neala napadla soigralca

Foto: Žurnal24 Le čudeži O'Neala zaenkrat rešujejo pred poškodbo. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Shaquille O'Neal že dolgo velja za igralca, ki garantira smeh. Njegov prihod k Boston Celtics je povzročil prav to - šale na vsakem koraku. Tokrat sta si ga (znova) privoščila Nate Robinson in Rajon Rondo.
Oglej si celoten članek

Že nekajkrat smo poročali o takšnih in drugačnih vragolijah košarkarjev Boston Celtics, ki se z zvrhano mero smeha pripravljajo na začetek nove sezone. Nate Robinson je pred nekaj dnevi igral v supergah Shaquilla O'Neala in skušal zabiti prek orjaškega centra, Paul Pierce je v slačilnici snemal ples v maskah, zdaj pa se je na medmrežju pojavil nov videoposnetek. Rajon Rondo in Robinson, spet ta Robinson, si sežeta v roke, nato pa v polnem sprintu kreneta po hodniku in se zaletita v nič hudega slutečega O'Neala. Pravi čudež je, da center Celtics še vedno ni poškodovan, njegovo zdravje pa bo do začetka sezone kot kaže še nekajkrat na preizkušnji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.