Šport > Košarka
32 ogledov

VIDEO: O'Neala napadla soigralca

Le čudeži O'Neala zaenkrat rešujejo pred poškodbo. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Shaquille O'Neal že dolgo velja za igralca, ki garantira smeh. Njegov prihod k Boston Celtics je povzročil prav to - šale na vsakem koraku. Tokrat sta si ga (znova) privoščila Nate Robinson in Rajon Rondo.

Že nekajkrat smo poročali o takšnih in drugačnih vragolijah košarkarjev Boston Celtics, ki se z zvrhano mero smeha pripravljajo na začetek nove sezone. Nate Robinson je pred nekaj dnevi igral v supergah Shaquilla O'Neala in skušal zabiti prek orjaškega centra, Paul Pierce je v slačilnici snemal ples v maskah, zdaj pa se je na medmrežju pojavil nov videoposnetek. Rajon Rondo in Robinson, spet ta Robinson, si sežeta v roke, nato pa v polnem sprintu kreneta po hodniku in se zaletita v nič hudega slutečega O'Neala. Pravi čudež je, da center Celtics še vedno ni poškodovan, njegovo zdravje pa bo do začetka sezone kot kaže še nekajkrat na preizkušnji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.