VIDEO: Pandiani navil ušesa Cristianu

Foto: Žurnal24 Pandiani bi potreboval orožni list že samo za svoj pogled ... (Foto: EPA)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cristiano Ronaldo bi jih v nedeljo zvečer kmalu dobil. Potem ko je izzival napadalca Osasune Walterja Pandianija, so morali posredovati soigralci. "Koliko računaš?" je Urugvajca zbodel portugalski zvezdnik.
Oglej si celoten članek
Za ogled videa kliknite TUKAJ!

Portugalec Cristiano Ronaldo nadaljuje z večanjem bogate zbirke sovražnikov v španski ligi. Najnovejša pridobitev je urugvajski napadalec Walter Pandiani, s katerim se je Ronaldo zapletel v besedni dvoboj med nedeljsko tekmo Osasuna – Real Madrid (1:0). Glavni sodnik tekme je že odpiskal za konec prvega polčasa, nato pa je začelo "pokati" ob robu igrišča.

"Koliko računaš?" naj bi po predvidevanjih španskih medijev dejal Cristiano, ki je nadaljeval z izzivanjem Pandianija. Ta mu je po nekaj prerivanja odvrnil: "Ne vem, toda zadnje čase sem osvojil več pokalov kot ti!" Kdo bi zmagal v ringu WFC? Upajmo, da nam na to vprašanje nekoč odgovori Zlatko Mahić. Vseeno pa svojih 10 evrov dajemo na Pandianija ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.