Šport > Nogomet
33 ogledov

VIDEO: Pandiani navil ušesa Cristianu

Pandiani bi potreboval orožni list že samo za svoj pogled ... (Foto: EPA)
1/2
Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo bi jih v nedeljo zvečer kmalu dobil. Potem ko je izzival napadalca Osasune Walterja Pandianija, so morali posredovati soigralci. "Koliko računaš?" je Urugvajca zbodel portugalski zvezdnik.
Za ogled videa kliknite TUKAJ!

Portugalec Cristiano Ronaldo nadaljuje z večanjem bogate zbirke sovražnikov v španski ligi. Najnovejša pridobitev je urugvajski napadalec Walter Pandiani, s katerim se je Ronaldo zapletel v besedni dvoboj med nedeljsko tekmo Osasuna – Real Madrid (1:0). Glavni sodnik tekme je že odpiskal za konec prvega polčasa, nato pa je začelo "pokati" ob robu igrišča.

"Koliko računaš?" naj bi po predvidevanjih španskih medijev dejal Cristiano, ki je nadaljeval z izzivanjem Pandianija. Ta mu je po nekaj prerivanja odvrnil: "Ne vem, toda zadnje čase sem osvojil več pokalov kot ti!" Kdo bi zmagal v ringu WFC? Upajmo, da nam na to vprašanje nekoč odgovori Zlatko Mahić. Vseeno pa svojih 10 evrov dajemo na Pandianija ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.