Video: Z goloto do sponzorja

Foto: Žurnal24 Mesnil upa, da je njegovo golo telo vredno sponzorskega denarja.
Francoski skakalec s palico Romain Mesnil se je na inovativen način lotil iskanja novega sponzorja. Po pariških ulicah je tekal z zgolj palico v rokah.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času se vse bolj govori o gospodarski krizi, ki svojih žrtev ne izbira. Trenutno slabo stanje v svetu financ se je dotaknilo tudi nekaterih odličnih športnikov, ki pa se s težavami spoprijemajo na mnoge načine. Med bolj izvirne zagotovo sodi francoski skakalec s palico Romain Mesnil. Slednji je kljub srebrni medalji na svetovnem prvenstvu leta 2007 vOsaki ostal brez sponzorja. Podjetje Nike namreč z njim ni želelo podaljšati pogodbe, ki se je iztekla lani. "Verjetno so se tako odločili zaradi finančnih in strateških razlogov. Smo v krizi," je na svoji spletni strani zapisal Francoz. V iskanju novega spoznorja se je Mesnil odločil posneti videoposnetek, ki ga je nato objavil na svetovnem spletu. Za nenavadnost posnetka pa je poskrbel tako, da je v njem gol tekal po Parizu, z le palico v rokah. Vsekakor je s tem pridobil veliko pozornosti, saj so ta posnetek predvajale celo nekatere televizijske postaje.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.