Šport
10 ogledov

Video: Z goloto do sponzorja

Mesnil upa, da je njegovo golo telo vredno sponzorskega denarja. Žurnal24 main
Francoski skakalec s palico Romain Mesnil se je na inovativen način lotil iskanja novega sponzorja. Po pariških ulicah je tekal z zgolj palico v rokah.

V zadnjem času se vse bolj govori o gospodarski krizi, ki svojih žrtev ne izbira. Trenutno slabo stanje v svetu financ se je dotaknilo tudi nekaterih odličnih športnikov, ki pa se s težavami spoprijemajo na mnoge načine. Med bolj izvirne zagotovo sodi francoski skakalec s palico Romain Mesnil. Slednji je kljub srebrni medalji na svetovnem prvenstvu leta 2007 vOsaki ostal brez sponzorja. Podjetje Nike namreč z njim ni želelo podaljšati pogodbe, ki se je iztekla lani. "Verjetno so se tako odločili zaradi finančnih in strateških razlogov. Smo v krizi," je na svoji spletni strani zapisal Francoz. V iskanju novega spoznorja se je Mesnil odločil posneti videoposnetek, ki ga je nato objavil na svetovnem spletu. Za nenavadnost posnetka pa je poskrbel tako, da je v njem gol tekal po Parizu, z le palico v rokah. Vsekakor je s tem pridobil veliko pozornosti, saj so ta posnetek predvajale celo nekatere televizijske postaje.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.