Video: Želel podati s sredine, a poslal žogo skozi obroč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izjemen 'met' košarkarja Miamija.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miamija so se sinoči pomerili z eno naslabših ekip v ligi, New Orleans Pelicans so premagali s 113:98. To je bila deseta zmaga Vročice na 15. tekmi v sezoni. Prvo ime dvoboja je bil sicer povratnik po poškodbi Jimmy Butler, ki je v svojo statistiko vpisal 31 točk ter po deset skokov in asistenc.

Drugi strelec zasedbe s Floride je bil Tyler Herro. Ta je zbral 19 točk, pri tem je zadel tri mete za tri točke, eden izmed njih pa je bil nekaj posebnega.

Herro je tako v tretji čettini, ko so se gostje še uspešno upirali favoriziranim gostiteljem, krenil v polprotinapad, nato pa opazil Butlerja, ki je stekel proti tekmečevemu košu. Sledila je dolga podaja, ki pa je Jimmy ni mogel ujeti, saj je bila nekoliko nenatančna. A na veselje navijačev je žoga švignila skozi mrežico za takratno vodstvo s 70:66.

Herro, ki je na začetku sezone izrazil prepričanje, da so njegove predstave primerljive s tistimi Luke Dončića in Traeja Younga, v tej sezoni kot igralec s kloopi v povprečju dosega po 21.7 točke na tekmo in je 19. strelec lige. Štiri tekme je začel v prvi peterki Miamija, 11-krat je vstopil v igro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.