Šport > Košarka
11805 ogledov

Video: Želel podati s sredine, a poslal žogo skozi obroč

Tyler Herro Profimedia
Izjemen 'met' košarkarja Miamija.

Košarkarji Miamija so se sinoči pomerili z eno naslabših ekip v ligi, New Orleans Pelicans so premagali s 113:98. To je bila deseta zmaga Vročice na 15. tekmi v sezoni. Prvo ime dvoboja je bil sicer povratnik po poškodbi Jimmy Butler, ki je v svojo statistiko vpisal 31 točk ter po deset skokov in asistenc.

Drugi strelec zasedbe s Floride je bil Tyler Herro. Ta je zbral 19 točk, pri tem je zadel tri mete za tri točke, eden izmed njih pa je bil nekaj posebnega.

Herro je tako v tretji čettini, ko so se gostje še uspešno upirali favoriziranim gostiteljem, krenil v polprotinapad, nato pa opazil Butlerja, ki je stekel proti tekmečevemu košu. Sledila je dolga podaja, ki pa je Jimmy ni mogel ujeti, saj je bila nekoliko nenatančna. A na veselje navijačev je žoga švignila skozi mrežico za takratno vodstvo s 70:66.

Herro, ki je na začetku sezone izrazil prepričanje, da so njegove predstave primerljive s tistimi Luke Dončića in Traeja Younga, v tej sezoni kot igralec s kloopi v povprečju dosega po 21.7 točke na tekmo in je 19. strelec lige. Štiri tekme je začel v prvi peterki Miamija, 11-krat je vstopil v igro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice