Šport > Košarka
2162 ogledov

Ob vrnitvi domov je naletel na roparja

Ivica Zubac Profimedia
Neprijetna izkušnja za hrvaškega NBA košarkarja.

Po poročanju TMZ je Ivica Zubac pred dnevi ob vrnitvi domov naletel na roparja. Podrobnejših informacij, kaj sta nepridiprava odnesla, še ni, je pa že znano, da je hrvaški član NBA ekipe Los Angeles Clippers ostal brez več kot 20.000 dolarjev vredne ure znamke Rolex.

Zubac je minuli petek svoje domovanje zapustil okoli osme ure zvečer, ob vrnitvi, kazalci so se bližali polnoči, pa je ob zidu svoje hiše zagledal prislonjeno lestev, ki je vodila v drugo nadstropje. Kmalu zatem sta se pojavila dva moška in se podala v beg. Center je poklical policijo, ta pa je lahko le še ugotovila, da na njegovi posesti ni več neznancev.

Hiša je bila zaklenjena, ima tudi protivlomni alarm, ki pa se ni oglasil, so zapisali pri TMZ. Roparja sta namreč našla alternativni način vstopa v košarkarjevo domovanje. Policijska preiskava še poteka.

Zubac v ligi NBA igra od leta 2016, ves čas pa je igral v Los Angeleseu, najprej za Lakers, nato za Clippers. Leta 2019 je za 3.1 milijona dolarjev kupil hišo v vse bolj elitnem delu velemesta, v soseski Mar Vista.

Komentarjev 1
  • Glenda_Barnett 15:30 16.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice