Šport > Košarka
14324 ogledov

Takšna je reakcija, ko ti v 'objem' pade Dončić

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik je poletel med gledalce.

Košarkarji Dallasa so na zadnji tekmi zanesljivo premagali San Antonio, v eni izmed akcij pa se je Luka Dončić znašel med navijači. Slovenec se je namreč pognal za žogo, vendar je ni uspel ujeti, pri tem pa je izgubil ravnotežje in padel preko stolov v vrstah za košem tekmeca.

Gledalci so ga ujeli in slovenskega zvezdnika potisnili nazaj na noge, na pomoč so mu priskočili tudi soigralci. Pri tem so vsaj nekateri navijači domačega moštva sicer zelo uživali, ne zgodi se namreč vsak dan, da ti v naročje prileti eden izmed največjih zvezdnikov lige NBA.

Luka se je tako naprimer z gesto gledalkama zahvalil za reakcijo, vsaj ena izmed njiju pa ni mogla skriti veselja ob bližnjem stiku s košarkarjem, ki je nato dvoboj končal s trojnim dvojčkom - 32 točk, 12 skokov, 15 asistenc. 

Dončić in soigralci so ponoči sicer počivali, ob drugi uri zjutraj po slovenskem času pa se bodo Mavericks doma pomerili z neposrednim tekmecem za visoka mesta v razvrstitvi Zahodne koference.

Tako Denver Nuggets kot Dallas sta do sinočnega obračuna prvih s Portlandom odigrala 12 tekem ter zabeležila po osem zmag in štiri poraze, soigralci Vlatka Čančarja, ki v tej sezoni še ni stopil na parket, pa so pred tokratnim dvobojem v Dallasu znova zmagali. Portland so odpravili s 124:95. V dveh dneh bodo zdaj odigrali dva obračuna, vmes so morali opraviti še pot iz Kolorada v Teksas. Izbranci Jasona Kidda se sicer na dosedanjih tekmah proti ekipam, ki na papirju sodijo med boljše, niso pretirano izkazali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice