Šport > Košarka
4481 ogledov

Kljub slabi predstavi si je Luka vzel čas in storil to

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik se je izkazal.

Dallas Mavericks so ponoči po slovenskem času klonili na gostovanju v Chicagu. V drugem polčasu so bili brez pravega odgovora na učinkovito igro Bikov, v sivino svojega moštva se je vklopil tudi Luka Dončić. Ta je sicer le za dva skoka zgrešil trojnega dvojčka, s statistiko, ki bi mu jo zavidala večina NBA košarkarjev, pa tudi sam ni bil zadovoljen. Zmotil ga je predvsem znova nenatančen met, iz igre je zadel le vsak tretji poizkus (6/18), še posebej pa je bil neuspešen ob mettih izza črte za tri točke (1/6).

luka dončić Tako ne bo šlo Šport Dončić ne najde rešitve: "Slabo, do konca slabo" Luka Dončić NBA Šport Dončić tokrat navdušil z asistenco, manj z meti

Kljub velikemu nezadovoljstvu, ki ga je po tekmi delil tudi z mediji, se je Slovenec še enkrat izkazal pri svojem odnosu do navijačev, predvsem tistih najmlajših. Po tekmi je namreč svojemu soimenjaku podaril športni copat, ki ga je nosil na dvoboju. Mali navijač, ki je med tekmo s transparentom prosil za zamenjavo obuval, je bil seveda presrečen.

Tako kot v drugih mestih so Dončića navijači sicer oblegali že pred obračunom, Luka pa si je tudi vzel čas za podpisovanje in fotografiranje. "Luka, Chicago te ima rad," mu je sporočila ena izmed navijačic.

Dallas je sicer klonil s 107:117, to je bil četrti poraz teksaške franšize na 11. tekmi sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice