Šport > Košarka
9439 ogledov

Trije Biki nad Dončića, pa nihče ni vedel, kje je žoga

1/3
Print Screen
Slovenec se je poigral z obrambo Chicaga in uprizoril čudovit alley-oop z Dwightom Powellom.

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić je na tekmi z legendarno NBA franšizo Chicago Bulls dodal nov segment svoji naraščajoči zbirki vrhuncev za sezono 2021/2022.

Tokrat je 22-letni zvezdnik Dallas Mavericks, ki so proti Bikom vpisali četrti poraz v sezoni, navdušil s cirkuškim alleyem-oopom, pri čemer je pretental kar tri košarkarje domačega moštva.

Dončić je najprej na črti za tri točke pobegnil Zachu Lavinu, z vrtenjem žoge okoli pasu zmedel črnogorskega centra Nikolo Vučevića in se izognil poskusu blokade Derricka Jonesa Jr., nato pa žogo v visokem loku poslal proti košu, kjer sta se časovno uskladila s Powellom, ki je okroglo usnje potisnil skozi obroč.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Kakšna akcija!" je vrhunec pospremil ameriški komentator prenosa. "Tole je bilo v slogu Larryja Birda. Samo poglejte to potezo. Preprosto moraš ceniti njegovo veličino. Vse jih je pretental," je komentiral sogovornik.

Komentarjev 2
  • Kathy_Holmes 15:37 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • jakec1575 10:45 11.november 2021.

    NBA brez obrambe. vsi na 1 m. Doncica mi je car, sam tole pokrivanje na 1 m je pa smrt kosarke.