Vilanova obiskal trening Barcelone

Foto: EPA Vilanova Abidal Barcelona trening povratek po operaciji operacija Foto: EPA Vilanova Alexis Sanchez Barcelona trening povratek po operaciji operacija Foto: EPA Vilanova Barcelona trening povratek po operaciji operacija Abidal Iniesta Pedro
Trener Barcelone Tito Vilanova je prvič po operaciji obušesne slinavke na treningu obiskal katalonsko ekipo. V času njegove odsotnosti je vodenje kluba prevzel pomočnik Jordi Roura, Vilanova pa bo po odhodu iz bolnišnice, ki jo je zapustil 22. decembra, začel hoditi na kemoterapije in obsevanja.
Oglej si celoten članek

''Tito Vilanova, ki okreva po operaciji obušesne slinavke, je prišel na trening in pozdravil nogometaše,'' je Barça zapisala na svoji uradni strani.

Vilanova je bolnišnico zapustil 22. decembra lani, predsednik kluba Sandro Rosell pa je izrazil upanje, da se bo španski strateg vrnil že sredi januarja.

Pod vodstvom Tita Vilanove je Barcelona zabeležila najboljši start v španskem ligaškem tekmovanju in ima pred najbližjim zasledovalcem Atléticom iz Madrida devet točk prednosti. Prvi obračun Katalonce čaka v nedeljo, ko se bodo pomerili z mestnim tekmecem Espanyolom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.