Šport > Nogomet
14 ogledov

Vilanova obiskal trening Barcelone

Guardiola Vilanova Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo
1/3
Reuters
Trener Barcelone Tito Vilanova je prvič po operaciji obušesne slinavke na treningu obiskal katalonsko ekipo. V času njegove odsotnosti je vodenje kluba prevzel pomočnik Jordi Roura, Vilanova pa bo po odhodu iz bolnišnice, ki jo je zapustil 22. decembra, začel hoditi na kemoterapije in obsevanja.

''Tito Vilanova, ki okreva po operaciji obušesne slinavke, je prišel na trening in pozdravil nogometaše,'' je Barça zapisala na svoji uradni strani.

Vilanova je bolnišnico zapustil 22. decembra lani, predsednik kluba Sandro Rosell pa je izrazil upanje, da se bo španski strateg vrnil že sredi januarja.

Pod vodstvom Tita Vilanove je Barcelona zabeležila najboljši start v španskem ligaškem tekmovanju in ima pred najbližjim zasledovalcem Atléticom iz Madrida devet točk prednosti. Prvi obračun Katalonce čaka v nedeljo, ko se bodo pomerili z mestnim tekmecem Espanyolom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice