Villa bi lahko ostal brez noge

Foto: EPA
Foto: EPA
Zdravnik Ramón Cugat, ki je opravil operacijo noge Davida Ville, je za španski televizijski progam razkril, da bi lahko nogometaš Barcelone ostal brez noge.
Oglej si celoten članek

David Villa si je lani na tekmi svetovnega klubskega prvenstva zlomil golenico, zdravnik Ramón Cugat pa je razkril, da je bila situacija veliko bolj resna, kot je zgledalo na prvi pogled. Nogometaš je z letom z Japonske v Španijo tvegal svojo nogo.
Foto: EPA Villa Puyol Fabregas Pique Fontas bolnišnica obisk okrevanje operacija zlom noge ''Velike spremembe pritiska na osem, deset, dvanajst tisoč metrih lahko pripeljejo do izgube poškodovanega uda,'' je povedal Cugat in dodal, da je ključno vlogo pri okrevanju Ville igral zdajšnji trener Tito Vilanova.

Trener Kataloncev je namreč Špancu zagotovil ravno pravšnjo količino igralnega časa. "Tito je bil mojster, ki je obvladal situacijo. Počasi in zelo znanstveno ga je vključil nazaj v ekipo. Villa je premagal to oviro,'' je še povedal Cugat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.