Šport > Nogomet
33 ogledov

Villa bi lahko ostal brez noge

David Villa EPA
Zdravnik Ramón Cugat, ki je opravil operacijo noge Davida Ville, je za španski televizijski progam razkril, da bi lahko nogometaš Barcelone ostal brez noge.

David Villa si je lani na tekmi svetovnega klubskega prvenstva zlomil golenico, zdravnik Ramón Cugat pa je razkril, da je bila situacija veliko bolj resna, kot je zgledalo na prvi pogled. Nogometaš je z letom z Japonske v Španijo tvegal svojo nogo.

Villa Puyol Fabregas Pique Fontas bolnišnica obisk okrevanje operacija zlom noge | Avtor: EPA EPA
''Velike spremembe pritiska na osem, deset, dvanajst tisoč metrih lahko pripeljejo do izgube poškodovanega uda,'' je povedal Cugat in dodal, da je ključno vlogo pri okrevanju Ville igral zdajšnji trener Tito Vilanova.

Trener Kataloncev je namreč Špancu zagotovil ravno pravšnjo količino igralnega časa. "Tito je bil mojster, ki je obvladal situacijo. Počasi in zelo znanstveno ga je vključil nazaj v ekipo. Villa je premagal to oviro,'' je še povedal Cugat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.