Šport > Nogomet
19 ogledov

Villa se je vrnil na igrišča

Barcelona AC Milan prva tekma Lige prvakov EPA
David Villa se je po več kot pol leta in zlomu golenice vrnil na nogometna igrišča. Španec je na prijateljskem obračunu med Barcelono in Dinamom iz Bukarešte odigral 18 minut.

Španski nogometaš David Villa se je na prijateljski tekmi, kjer se je Barcelona pomerila z Dinamom iz Bukarešte (2:0), po dolgotrajni poškodbi vrnil na nogometna igrišča. Član Barcelone si je zlomil golenico v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva decembra lani, proti Romunom pa je odigral 18 minut.

Najboljši strelec španske reprezentance vseh časov je zaradi poškodbe izpustil drugi del sezone in evropsko prvenstvo v Ukrajini in na Poljskem, kjer je Španija osvojila še drugi naslov najboljših na stari celini. Barcelona je sicer Dinamo premagala z zadetkoma Argentinca Lionela Messija in Nizozemca Ibrahima Affelayja.

"Moj cilj je biti še boljši igralec, kot prej. Moram biti potrpežljiv, odsoten sem bil dalj časa kot smo pričakovali. Sedaj se želim osredotočiti na sedanjost in prihodnost ter pozabiti preteklost. Moja naloga je, da sem vsak dan boljši," je po prvem nastopu po hudi poškodbi dejal Villa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.