Šport > Nogomet
28 ogledov

Villa razbil policijski avto, Barça rekla ne

Villa Need for Speed reklama policijski avto Youtube
Španski športni dnevnik Marca se je odločil še malce začiniti ozračje pred nedeljskim obračunom Barcelone in Real Madrida. Marca je namreč iz arhivov izbrskala oglas za videoigro Need for Speed iz leta 2010, v kateri nastopa David Villa. Zaradi domnevno sporne vsebine je katalonski klub takrat prepovedal njegovo objavo.

Takoj po uspešnem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, kjer se je Španija predvsem po zaslugi njegovih golov veselila prvega naslova svetovnih prvakov, se je David Villa leta 2010 pridružil Barceloni. Že vprvi sezoni je osvojil španski naslov in dvignil tudi pokal Lige prvakov, a vse le ni šlo tako gladko.

Villi so namreč v novem klubu prepovedali objavo reklame za videoigro Need for Speed, kjer je z nogometno žogo razbil policijski avto. Villa nato v porscheju pobegne policistoma, na zaslonu pa se izpiše napis: "Na čigavi strani ste?"

Sodeč po zapisih v Marci naj bi Barcelono zmotilo, da njihova nova zvezda na tak način kljubuje zakonu, zato je v luči svojega gesla "Več kot klub" prepovedala objavo oglasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.