Villa, Puyol, Wilshere ...

Foto: EPA David Villa zlom noge mavec gips bolnišnica okrevanje Foto: Twitter Puyol bolnišnica operacija kolena artroskopija telefon mobitel Twitter Foto: EPA Abidal AC Milan Barcelona prihod avtobus Liga prvakov Foto: Žurnal24 Ji-Sung Park in Bacary Sagna Foto: Žurnal24 Jack Wilshere in Aaron Ramsey Foto: Reuters Barry Henriksen Norveška Anglija prijateljska tekma Oslo Foto: EPA Kyle Walker Foto: Reuters Giuseppe Rossi Villarreal
Osmega junija se bo v Ukrajini in na Poljskem začelo evropsko prvenstvo v nogometu, ki ga bo zaradi poškodb izpustilo kar nekaj največjih zvezdnikov svetovnega formata.
Oglej si celoten članek

V torek bo 276 igralcev tudi uradno potrjenih za nastop na evropskem prvenstvu. Med njimi pa bo kar nekaj takih, ki bodo priložnost dobili zaradi odsotnosti oziroma poškodbe svojih soigralcev. Med najbolj oslabljenimi zaradi poškodb bodo zagotovo branilci naslova Španci. Furija bo v Ukrajini in na Poljskem nastopala brez Davida Ville in Carlesa Puyola. Bržkone bi oba člana ponosa Katalonije imela svoje mesto v začetni enajsterici, če ne bi imela težav, tako pa bosta Euro 2012 spremljala iz domačega naslanjača.

Brez nastopa na Euru je seveda ostal še en igralec Barcelone, Eric Abidal, ki je prestal presaditev jeter. Brez nastopa je ostal tudi Abidalov soigralec Bacary Sagna, ki si je na začetku maja zlomil nogo.

V menjave je bil prisiljen tudi angleški selektor Roy Hodgson, ki mu je načrte v zadnjem trenutku preprečil Gareth Barry. Poškodovana pa sta tudi mlada zvezdnika Kyle Walker in Jack Wilshere. Omeniti velja tudi odsotnost Italijana Giuseppeja Rossija, ki bo še kar nekaj časa na prisilnem počitku.

Zanimivo bo videti, katera reprezentanca se bo najbolje znašla brez odsotnih nogometašev. Kvalitetnih zamenjav zagotovo ne manjka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:29 29. Maj 2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=Bas7G5dJAAw

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.