Villa v bolnišnici zaradi ledvičnih kamnov

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Barcelone David Villa je po nedeljski tekmi z Getafejem, na kateri je zabil enega od šestih golov svojega moštva, začutil bolečine, zaradi katerih so ga prepeljali v bolnišnico. Izkazalo se je, da ima Asturijec težave z ledvičnimi kamni, ki so mu jih uspešno odstranili, Villa pa je bolnišnico že zapustil.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec v zgodovini španske reprezentance je začutil bolečine po zmagi nad Getafejem na opoldanski ligaški tekmi v Barceloni, po prihodu v bolnišnico pa so ugotovili, da ima David Villa težave z ledvičnimi kamni.

"Klubska zdravniška služba je oznanila, da so Davida Villo sprejeli v bolnišnico zaradi nefritične količne infekcije. Nogometaš bo v naslednjih urah prestal odstranjevanje ledvičnih kamnov. V tem trenutku je David Villa vprašljiv za nedeljsko tekmo z Granado," so v ponedeljek zvečer zapisali na klubski spletni strani.

Villa je v Dohi med tednom igral tudi za špansko reprezentanco, ki je premagala Urugvaj. Napadalec Barcelone je igral v drugem polčasu. Barcelono čez nekaj več kot en teden čaka tudi prva tekma osmine finala Lige prvakov proti AC Milanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.