Šport > Nogomet
25 ogledov

Villa v bolnišnici zaradi ledvičnih kamnov

Villa Codina Barcelona Getafe Liga BBVA Španija liga prvenstvo Primera EPA
Napadalec Barcelone David Villa je po nedeljski tekmi z Getafejem, na kateri je zabil enega od šestih golov svojega moštva, začutil bolečine, zaradi katerih so ga prepeljali v bolnišnico. Izkazalo se je, da ima Asturijec težave z ledvičnimi kamni, ki so mu jih uspešno odstranili, Villa pa je bolnišnico že zapustil.

Najboljši strelec v zgodovini španske reprezentance je začutil bolečine po zmagi nad Getafejem na opoldanski ligaški tekmi v Barceloni, po prihodu v bolnišnico pa so ugotovili, da ima David Villa težave z ledvičnimi kamni.

"Klubska zdravniška služba je oznanila, da so Davida Villo sprejeli v bolnišnico zaradi nefritične količne infekcije. Nogometaš bo v naslednjih urah prestal odstranjevanje ledvičnih kamnov. V tem trenutku je David Villa vprašljiv za nedeljsko tekmo z Granado," so v ponedeljek zvečer zapisali na klubski spletni strani.

Villa je v Dohi med tednom igral tudi za špansko reprezentanco, ki je premagala Urugvaj. Napadalec Barcelone je igral v drugem polčasu. Barcelono čez nekaj več kot en teden čaka tudi prva tekma osmine finala Lige prvakov proti AC Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.