Villa zabil prvi gol za Barcelono

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Charles Puyol David Villa Foto: Žurnal24 Charles Puyol Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sandro Rosell Foto: Žurnal24 Sandro Rosell Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Foto: Žurnal24 Pep Guardiola Massimiliano Allegri Foto: Reuters Pep Guardiola Zlatan Ibrahimović Foto: Žurnal24 Filippo Inzaghi Foto: Žurnal24
Na prijateljski tekmi med Barcelono in AC Milanom je David Villa zabil svoj prvi gol za katalonski ponos. V zakulisju tekme so se vodilni možje obeh klubov dogovarjali za prestop Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek
Ronaldinho se je v
dresu AC Milana vrnil v Barcelono in bil s strani nekdanjih soigralcev in navijačev toplo sprejet. Prepričajte se v galeriji.

Barcelona je prijateljsko tekmo na domačem Nou Campu proti AC Milanu po streljanju enajstmetrovk dobila s 3:1, potem ko je bilo po 90 minutah igre 1:1 (zadela sta David Villa in Filippo Inzaghi). Najmočnejši aplavz je dobil nekdanji član Barcelone Ronaldinho.

Pred srečanjem so se srečali športni direktor Milana Adriano Galliani, predsednik Barcelone Sandro Rosell in agent Zlatana Ibrahimovića, da bi se dogovorili za prestop švedskega nogometaša iz Katalonije v Lombardijo. "Pogovori se bodo nadaljevali v četrtek," je ostal skrivnosten Galliani. "Zelo je zapleteno, zelo težko in zelo drago. Barcelona je pripravljena na prodajo ali posojo nogometaša, ki je sam pripravljen priti v Milano, a gre v teh kriznih časih za enormne zneske."

"Ne vem, kaj je težava," je za zdaj še neuresničen prestop komentiral Ibrahimović. "Direktor mi je rekel, da me ne želi prodati, ne vem pa, kaj meni trener, saj ne govori z mano. V zadnjega pol leta sva govorila le dvakrat. Sem pa v Barceloni zadovoljen in mi ni težko ostati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.